Rad i učenje u Finskoj i Irskoj

 

 erasmus plus mm  

Obavijest o odobrenju projekta mobilnosti „Rad i učenje u Finskoj i Irskoj “, kodni broj: 2018-1-HR01-KA102-047230

U okviru Erasmus+ programa, Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je našoj školi projekt pod nazivom „Rad i učenje u Finskoj i Irskoj“ čija ukupna vrijednost iznosi 56.160,00 €.

Osnovni cilj mobilnosti učenika je stjecanje novih i poboljšavanje postojećih strukovnih kompetencija, razvijanje jezičnih kompetencija, razvijanje interkulturalnosti i internacionalnosti putem stručne prakse u inozemstvu, a u svrhu povećanja zapošljivosti, profesionalnog razvoja sudionika, jačanje sinergije i prijelaza između redovnog oblika učenja i tržišta rada.

U projektu će sudjelovati ukupno 21 učenici trećeg i četvrtog razreda, odnosno 8 učenika koji se obrazuju za zanimanje automehatroničar, 4 učenika koji se obrazuju za zanimanje elektorinstalater te 9 učenika koji se obrazuju za zanimanje tehničar za računalstvo.

U suradnji s partnerskom organizacijom OMNIA THE JOINT AUTHORITY OF EDUCATION IN ESPOO REGION iz Finske , dogovoren je boravak i obavljanje stručne prakse za skupinu od 4 učenika za zanimanje automehatroničar u Espoou (Finska) u ukupnom trajanju od 16 dana u koje su uključeni dani puta; dok je sa partnerskom organizacijom Martello Training u Dublinu (Irska)   dogovoren boravak i obavljanje stručne prakse za skupinu od 4 učenika za zanimanje automehatroničar, 4 učenika za zanimanje elektroinstalater te 9 učenika za zanimanje računalni tehničar u ukupnom trajanju od 16 dana u koje su uključeni dani puta.

Planirano razdoblje mobilnosti učenika je od 02. veljače do 17. veljače 2019. (Finska) godine te 3. veljače do 18.veljače 2019. (Irska).

Projekt je financiran od EU, a u Republici Hrvatskoj provodi ga Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU).

 

 

LInkovi; 

Diseminacija

Izvješće - Irska

Izvješće - Finska

Obavijest o održanom roditeljskom sastanku 13.12. 2018.

Poziv na roditeljski sastanak - VAŽNO

KOnačna lista učenika prijavljenih za projekt

Rang lista prijavljenih učenika za sudjelovanje u projektu

Poziv za dostavu prijave za sudjelovanje u projektu

Prijava za nastavnika u pratnji

Motivacijsko pismo

Prijavnica

Komisija za izbor učenika i nastavnika

Odluka o projektnom timu