Sportska natjecanja

 

 

Osvojeno 3. mjesto u Međužupanijskom natjecanju u košarci

U periodu od 1. do 8 veljače održano je Županijsko natjecanje srednjih škola u košarci. Naši učenici prošli su svoju skupinu svladavši Grafičku školu 20:0. U uzbudljivoj završnici također su svladali  SŠ Vladimir Nazor rezultatom 43:39 te se time plasirali u polufinale.

U polufinalu igrali su sa SŠ Franje Petrića te izgubili za jedan poen, 38:39. U utakmici za treće mjesto pobijedili su Klasičnu gimnaziju Ivana Pavla II rezultatom 46:37.

Čestitamo našim momcima na osvojenom trećem mjestu.

Za našu Školu nastupili su: Ivan Bašić, Kristijan Šoša, Jakov Mandić, Maks Kovačević, Kristian Režan, Luka Vrček, Josip Dragaš, Stjepan Amidžić, David Vuksan, Bubnjar Marko.

  

 

Osvojeno 1. mjesto u Županijskom natjecanju u futsalu

U periodu od 21. do 27. siječnja održano je Županijsko natjecanje u futsalu. U grupnoj fazi naši učenici pobijedili su Hotelijerko turističku i ugostiteljsku školu rezultatom 5:3 te u sljedećoj utakmici pobijedili Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu rezultatom 4:2.

U polufinalnom susretu svladali su Prirodoslovno-grafičku školu 4:2 te se plasirali u finale. U uzbudljivoj završnici,dečki su došli do željene pobijede protiv Pomorske škole rezultatom 2:1.

Sastav ekipe: Vice Šušić, Toni Sedić, Jure Ivandić, Josip Pilić, Donat Smolić, PrtenjačaLuka, Martin Pedić, Josip Gagula, Dino Šaban, Roko Pribilović, Mateo Erlić, Filip Sentić