Knjižnica

Dobro došli na stranice školske knjižnice
Strukovne škole Vice Vlatkovića u Zadru

Lijevo od glavnog ulaza u zgradu škole u razini zemlje u zajedničkom prostoru od cca 300 m2 smještena je knjižnica Tehničke škole i Strukovne škole Vice Vlatkovića. Podjeljena je na šest razina spojenih stepenicama u jedinstven prostor.

Knjižnica Tehničke škole broji 5800 knjiga, a knjižnica Strukovne škole Vice Vlatkovića 7500 knjiga, što je ukupno impozantan broj (knjižnice rade jedinstveno) i po tome je jedna od bogatijih srednjoškolskih knjižnica. Knjižnica učenicima nudi sve lektirne naslove, brojnu stručnu literaturu iz područja strojarstva, elektrike, elektrotehnike i elektronike, te računalstva graditeljstva i prometa.

Upisom u školu učenici automatizmom postaju članovi školske knjižnice. Osim posudbe knjiga učenici u čitaonici mogu učiti, čitati dnevne novine, tjednike, razne časopise (općeg sadržaja i stručne, zabavnu i stručnu literaturu. Knjižnica posjeduje i više kompjutera na kojima učenici izrađuju svoje stručne radove, te televiziju i razglas. U prostoru knjižnice organiziraju se predavanja, kazališne predstave, različiti sastanci i skupovi.

 

   
Kontakt: Knjižnica Strukovne škole Vice Vlakovića

Nikole Tesle 9C. Zadar

Tel: 023/ 239 - 490

Radno vrijeme knjižnice: 08.00 - 13:30

Vijesti
 
Katalog školske knjižnice
 
Virtualna referentna zbirka

e-časopisi
 
Korisni linkovi