Pedagoški kutak

Pedagoški kutak

„Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet“. (Nelson Mandela)

  Pedagoski kutak1

 Obilježavanje Dana ružičastih majica 24. veljače 2021. godine.

   U Strukovnoj školi Vice Vlatkovića na mjestu stručne suradnice pedagoginje zaposlena je Ivana Softić

Jedan od glavnih zadataka pedagoginje je briga o neposrednom planiranju i programiranju odgojno obrazovne djelatnosti škole. Uz organizacijske poslove, neposredno sudjeluje u odgojno-obrazovnom procesu te vrednuje ostvarene rezultate i analizira ih. Uključena je u stručno usavršavanje nastavnika, sama se stručno usavršava te uvodi nastavnike početnike u odgojno-obrazovni rad. Veliki naglasak stavlja se na suradnju s drugim stručnim suradnicima – školskom psihologinjom te knjižničarkama u našoj školi.

Osim toga, pedagoginja posjećuje i prati nastavu, priprema i izvodi pedagoške radionice, pregledava školsku dokumentaciju i samostalno vodi svoju, sudjeluje u  radu stručnih i upravnih tijela škole, surađuje s nastavnicima i razrednicima, a značajna je i savjetodavna uloga pedagoga u radu s učenicima, roditeljima i nastavnicima škole.

Svrha „Pedagoškog kutka“ je pružanje pomoći i savjeta svim učenicima, roditeljima i nastavnicima. U „pedagoškom kutku“ moći će se pronaći razni korisni savjeti, literatura, dokumenti i video zapisi. Osim toga, za sva dodatna pitanja ili savjet slobodno nas kontaktirajte na našu mail adresu:

pedagogssvv@gmail.com

Radno vrijeme stručne suradnice pedagoginje je  od 8 do 14 sati.